Arkitekttegnet og tilpasset ferdighus. Vi kan bygge din bolig

Oslo Entreprenørbedrift AS realiserer nye boliger til privatpersoner og eiendomsforvaltere. Vi bygger arkitekttegnede hus, prosjektboliger og Systemhus-kataloghus, enten det er noen få hus i rekke eller større boligfelt med varierte boligtyper.

Vi kan bygge din drømme bolig

Oslo Entreprenørbedrift har en betydelig portefølje å vise til med moderne, tradisjonelle og herskapelige hus – fra enkeltstående boliger til større boligfelt, passende for ulike tomter.

Enten du vurderer å bygge en ny bolig, ønsker å outsource hele byggeprosessen eller bare deler av den, er vi en pålitelige entreprenør som tar på oss slike oppdrag. Ta kontakt med oss for en uforpliktende boligprat.

Forhandler av Systemhus

Vårt firma er stolt forhandler av Systemhus, en av landets største boligleverandører. Samarbeidet gir en unik tilgang til direkte kontakt med de største leverandørene på markedet.

Husmodellene fra Systemhus kommer i ulike størrelser, stilarter og prisklasse. De tilpasses og forbedres kontinuerlig. Modellene er attraktive og planløsningene er gjennomtenkte og arealeffektive. Les mer om Systemhus for ytterligere informasjon.

Et kundetilpasset ferdighus

Ferdighusene er et godt utgangspunkt for å oppfylle husdrømmen. Mye av forarbeidet er allerede gjort. På den andre siden er et ferdighus aldri helt ferdig. Mange ønsker å kundetilpasse husene etter egne behov. Husene kan romme akkurat det man ønsker, man kan supplerer eller endre planløsning, ect. Alt av endringer i originalhus utarbeides og optimaliseres sammen med oss og vår tilknyttede arkitekt.

Bildet viser logoen til systemhus

Boligmappa -offentlig tilgjengelig informasjon om boligen

Boligmappa.no kobler sammen offentlig tilgjengelig informasjon om boliger med dokumentasjon fra kvalifiserte håndverkere. All teknisk dokumentasjon fra våre byggeprosjekter sendes inn til Boligmappa, og gir eiere en enkel og pålitelig kilde til informasjon om boligen på ett sted.

Totalentreprenør – ansvar for hele prosjektet fra start til slutt

Oslo Entreprenørbedrift AS er en erfaren entreprenør med omfattende byggeteknisk kompetanse, og håndterer en rekke oppgaver innen byggfaget. Vår mesterbedrift spesialiserer seg på nybygg, rehabilitering av borettslag/sameie og offentlige anskaffelser i Oslo og omegn.

Vi setter kvalitet og leveransepresisjon i fokus i hvert prosjekt, og vårt mål er å oppfylle forventningene til alle involverte parter. Dette oppnår vi gjennom effektiv prosjektstyring, tett samarbeid med våre partnere, åpen dialog med alle interessenter og sammensetning av team med kompetente, serviceinnstilte håndverkere som har god kjennskap til byggeskikker.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Vi kan bygge din nye bolig, alt fra noen få hus i rekke, til større boligfelt med ulike boligtyper.

Ta kontakt med våre spesialister

Patrick Thingnes Sander
Patrick Thingnes Sander
Avdelingsleder, nybygg / Prosjektleder
Thomas Jacobsen
Thomas Jacobsen
Daglig leder / Byggmester

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52