Arkitekttegnet og tilpasset ferdighus. Vi kan bygge din bolig

Oslo Entreprenørbedrift AS er en Oslo basert totalentreprenør (OSEB) som bygger nye boliger. Vårt firma realisere alt fra noen få hus i rekke, til større boligfelt med ulike boligtyper. Vi bygger arkitekttegnede hus, prosjektboliger og hus fra katalogen til Systemhus.

Vi kan bygge din drømme bolig

Oslo Entreprenørbedrift er en langsiktig totalentreprenør med en betydelig portefølje. Vi utvikler og bygger moderne-, tradisjonelle- og herskapelige hus, i rekke til større boligfelt, som egner seg på de fleste tomter.

Vi er en solid partner for alle som ønsker å bygge ny bolig, sette bort hele eller deler av et byggeprosjekt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende boligprat.

Forhandler av Systemhus

Vårt firma er stolt forhandler av Systemhus, en av landets største boligleverandører. Samarbeidet gir en unik tilgang til direkte kontakt med de største leverandørene på markedet.

Husmodellene fra Systemhus kommer i ulike størrelser, stilarter og prisklasse. De tilpasses og forbedres kontinuerlig. Modellene er attraktive og planløsningene er gjennomtenkte og arealeffektive. Les mer om Systemhus for ytterligere informasjon.

Et kundetilpasset ferdighus

Ferdighusene er et godt utgangspunkt for å oppfylle husdrømmen. Mye av forarbeidet er allerede gjort.

På den andre siden er et ferdighus aldri helt ferdig. Mange ønsker å kundetilpasse husene etter egne behov. Husene kan romme akkurat det man ønsker, man kan supplerer eller endre planløsning, ect. Alt av endringer i originalhus utarbeides og optimaliseres sammen med oss og vår tilknyttede arkitekt.

Boligmappa

Boligmappa.no knytter offentlig tilgjengelig informasjon om boligen sammen med dokumentasjon fra kvalifiserte håndverkere. All teknisk dokumentasjon fra husene vi bygger sendes inn til Boligmappa.

Totalentreprenør – ansvar for hele prosjektet fra start til slutt

Oslo Entreprenørbedrift AS er en totalentreprenør i Oslo. Med en god og bred byggeteknisk kompetanse utfører vi de fleste oppgaver innen byggfaget. Vi er en mesterbedrift innen nybygg, rehabilitering av borrettslag/sameie og offentlig anskaffelse primært i Oslo og omegn.

Kvalitet og leveransepresisjon er noe vi etterstreber i hvert prosjekt. Vårt mål er å levere i henhold til alle involvertes forventninger. For å oppnå dette har vi fokus på prosjektstyring, tett samarbeid med våre samarbeidspartnere, god dialog med alle involverte parter og setter sammen team med kompetente serviceinnstilte håndverkere med god byggeskikk.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Vi kan bygge din nye bolig, alt fra noen få hus i rekke, til større boligfelt med ulike boligtyper.

Ta kontakt med våre spesialister

Patrick Thingnes Sander
Patrick Thingnes Sander
Avdelingsleder, nybygg / Prosjektleder
Thomas Jacobsen
Thomas Jacobsen
Daglig leder / Byggmester

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52