Entreprenør i Oslo for store og små prosjekter

Oslo Entreprenørbedrift AS utfører entreprenørtjenester i Oslo og omegn. Vi har ekspertisen til å håndtere hele eller deler av ditt byggeprosjekt, og tar ansvar for alle aspekter av byggesaken, inkludert prosjektering, søknader og gjennomføring.

Totalentreprenør og en mesterbedrift med god byggeskikk

Som en mesterbedrift med bred byggeteknisk kompetanse, dekker vi et mangfold av oppgaver innenfor byggfaget. Vårt fokus er på nybygg, rehabilitering av borettslag/sameie og offentlige anskaffelser, primært i Oslo og omegn. Denne allsidigheten gir oss innsikt i hva som utgjør både gode og dårlige løsninger over tid.

Kvalitet og presis leveranse er kjerneverdier som vi forfølger i hvert eneste prosjekt. Vårt mål er å levere i tråd med forventningene til alle involverte parter, samtidig som vi oppfyller avtalte funksjoner og offentligrettslige krav. For å sikre dette, legger vi vekt på grundig prosjektstyring, tett samarbeid med våre partnere og åpen dialog med alle involverte parter. Vi sørger for å sammensette team med kompetente, serviceinnstilte håndverkere som praktiserer god byggeskikk. I vår rolle som totalentreprenør har vi totalansvar med betydelig fokus på HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet).

Vi har etablert faste samarbeidspartnere som, i kombinasjon med vår erfaring, legger grunnlaget for vellykkede prosjekter.

En åpen byggeprosess

Vi er opptatt av at prosjektgjennomføringen er transparent mellom alle involverte parter. Derfor er et hvert prosjekt fulgt opp med Apex, et teknologiske styringsverktøy, som dokumenterer, organiserer og optimaliserer prosesser.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52