En totalentreprenør i Oslo og omegn for store og små prosjekter

Oslo Entreprenørbedrift AS ønsker å være en solid partner for alle som har behov for en å sette bort hele eller deler av sitt byggeprosjekt. Som totalentreprenør i Oslo og omegn tar vi ansvar for hele byggesaker, fra prosjektering, søknader og utførsel av prosjekter.

Oslo Entreprenørbedrift AS

En totalentreprenør og mesterbedrift med god byggeskikk

OSEB er en totalentreprenør med god og bred byggeteknisk kompetanse som utfører de fleste oppgaver innen byggfaget. Vi er en mesterbedrift innen nybygg, rehabilitering av borrettslag/sameie og offentlig anskaffelse primært i Oslo og omegn. Denne kombinasjonen gir oss unik innsikt i hva som er gode og dårlige løsninger over tid.

Kvalitet og leveransepresisjon er noe vi etterstreber i hvert prosjekt. Vårt mål er å levere i henhold til alle involvertes forventninger. Resultatet skal oppfylle avtalt funksjoner og offentligrettslige krav.

For å oppnå dette har vi fokus på prosjektstyring, tett samarbeid med våre samarbeidspartnere, god dialog med alle involverte parter og setter sammen team med kompetente serviceinnstilte håndverkere med god byggeskikk.

I rollen har vi totalansvar og stor fokus på HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet).

Faste samarbeidspartnere

Vi har faste samarbeidspartnere som sammen med vår erfaring danner grunnlaget for et vellykket prosjekt. Når prosjektet er planlagt for å møte dine interesser settes prosjektet i gang.

En åpen byggeprosess

Vi er opptatt av at prosjektgjennomføringen er transparent mellom alle involverte parter. Derfor er et hvert prosjekt er fulgt opp med Apex, et teknologiske styringsverktøy, som dokumenterer, organiserer og optimaliserer prosesser.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Vi kan bygge din nye bolig, alt fra noen få hus i rekke, til større boligfelt med ulike boligtyper. Vi sikrer ditt bygg med gode prosesser og kvalifiserte utførende medarbeidere.

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52