Litt om Oslo Entreprenørbedrift

Oslo Entreprenørbedrift AS (OSEB) er en totalentreprenør og mesterbedrift innen nybygg av boliger, rehabilitering av borettslag/sameie og offentlig anskaffelse. Arbeidsområdet er primært i Oslo og omkringliggende områder.

Oslo Entreprenørbedrift ble etablert i 2014 og er i dag en del av Fiber Capital AS. Med betydelig bransjeerfaring har vi utviklet en imponerende portefølje. Solid økonomi og pålitelige eiere gjør oss til en pålitelig og langsiktig entreprenør. Oslo Entreprenørbedrift har store vekstambisjoner i de kommende årene.

Vår håndverkstyrke

Firmaet består av høyt kvalifiserte og dedikerte medarbeidere. Vi er over 50 ansatte i Oslo Entreprenørbedrift bestående av byggmestere, ingeniører, tømrer svenner og lærlinger. Alle med en unik kompetanse, erfaring, personlighet, ambisjon og pågangsmot som utgjør et sterkt og sunt arbeidsmiljø.

Våre prosjektledere er erfarne innen totalentrepriser og prosjektstyring, med omfattende bakgrunn fra både store og små prosjekter. Den brede erfaringen gjør dem i stand til å håndtere alle aspekter av prosjektledelse, sikre jevn gjennomføring og oppnå optimale resultater.

Hos Oslo Entreprenørbedrift setter vi stor pris på mangfoldet av ferdigheter og engasjementet til våre medarbeidere, noe som bidrar til å skape en dynamisk og effektiv arbeidskultur.

Lærlingbedrift i tømrerfaget

Oslo Entreprenørbedrift er stolt av å være en lærlingbedrift i tømrerfaget. Vi er engasjert i aktiv rekruttering til bransjen og har mange års erfaring med å utdanne lærlinger. Våre lærlinger får en grundig opplæring i tett samarbeid med opplæringskontoret for tømrerfaget.

Hvis du er interessert i å starte din karriere som lærling og ønsker å utforske karrieremulighetene hos oss, ta gjerne kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg og tilby deg en lærerik og givende opplevelse i byggebransjen.

Forventninger og kundetilfredshet

Kvalitet og leveransepresisjon er noe vi etterstreber i hvert prosjekt. Vårt mål er å levere i henhold til alle involvertes forventninger. For å oppnå dette har vi fokus på prosjektstyring, tett samarbeid med våre samarbeidspartnere og god dialog med alle involverte parter. Vi setter sammen et team med kompetente serviceinnstilte håndverkere med god byggeskikk.

Bransjen er stadig under utvikling, og vi legger stor vekt på å holde oss oppdaterte på nye produkter og løsninger. Hvert prosjekt er nøye fulgt opp med teknologiske styringsverktøy som dokumenterer og optimaliserer prosesser. Dette bidrar til å sikre at vi kan implementere de nyeste og mest effektive metoder i vårt arbeid, og dermed oppnå høy kvalitet og nøyaktighet i leveransene.

Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en hyggelig opplevelse fra første henvendelse, til overtagelse av de ferdige byggearbeidene, til eventuelt nye bestillinger fra oss. Vår dedikasjon til bransjens utvikling og teknologiske fremskritt gjenspeiles i vår evne til å levere resultater som oppfyller de høyeste standardene.

Bærekraft i Oslo Entreprenørbedrift

Vi ønsker å bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning. En viktig del av arbeidet er å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med å oppnå kontinuerlig forbedring.

Sertifiseringen inneholder også konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall og ombruk, transport og innkjøp.

Hvert år fyller vi ut en klima- og miljørapport som gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial. Våre resultater er offentlig tilgjengelig her.

For å redusere vår negative miljøpåvirkning arbeider vi både internt i virksomheten og eksternt med viktige samarbeidspartnere. Vi ser fram til å jobbe sammen for å skape et mer bærekraftig samfunn, og oppfordrer dere til å kontakte oss med spørsmål eller innspill.

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52