Service- og rammeavtaler

Oslo Entreprenørbedrift (OSEB) tilbyr service- og vedlikeholds avtaler direkte til boligselskaper og profesjonelle eiendomsforvaltere. Firma har lang erfaring med rammeavtaler.

Serviceavtaler for borettslag og sameie

Oslo Entreprenørbedrift tilbyr service avtaler direkte til boligselskaper og profesjonelle eiendomsforvaltere. Våre avtaler sikrer kontinuitet og forutsigbart vedlikehold av bygningsmassen for boligselskapene.

Omfanget av avtalen og tjenestene tilpasses nøye hvert enkelt borettslag eller sameie. Vi tilbyr alle ønskede tjenester som en del av våre avtaler, for å imøtekomme de spesifikke behovene til hvert prosjekt.

Rammeavtaler med Bærum og Oslobygg KF

I dag har Oslo Entreprenørbedrift rammeavtaler med Bærum kommune og Oslobygg KF med en varighet på 4 år (2+1+1) fra oppstart. Arbeidet innebærer ansvar for bygg og vedlikehold av kommunenes eiendommer, på en fordelt portefølje.

Kommune og stat stiller høye krav til sine samarbeidsparter og leverandører. Kravene gjelder solid økonomi, faste kompetente medarbeidere, lærlinger, gjennomføringsevne og HMS kvalitet for å nevne noe. Oslo Entreprenørbedrift legger all sin yrkesstolthet og ekspertise i å oppfylle disse kravene hver dag.

Firma har dedikerte arbeidsgrupper som har spesialisert seg for disse tjenestene. Vi tilbyr alle fagområder i våre service- og rammeavtaler.

Noen av våre faste kunder

Totalentreprenør – ansvar for hele prosjektet fra start til slutt

Oslo Entreprenørbedrift AS er en erfaren entreprenør med omfattende byggeteknisk kompetanse, og håndterer en rekke oppgaver innen byggfaget. Vår mesterbedrift spesialiserer seg på nybygg, rehabilitering av borettslag/sameie og offentlige anskaffelser i Oslo og omegn.

Vi setter kvalitet og leveransepresisjon i fokus i hvert prosjekt, og vårt mål er å oppfylle forventningene til alle involverte parter. Dette oppnår vi gjennom effektiv prosjektstyring, tett samarbeid med våre partnere, åpen dialog med alle interessenter og sammensetning av team med kompetente, serviceinnstilte håndverkere som har god kjennskap til byggeskikker.

Ta kontakt med våre spesialister

Jeppe Karusbakken
Jeppe Karusbakken
Avdelingsleder service- og rammeavtaler / Prosjektleder
Thomas Jacobsen
Thomas Jacobsen
Daglig leder / Byggmester

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52