Service- og rammeavtaler

Oslo Entreprenørbedrift (OSEB) tilbyr service- og vedlikeholds avtaler direkte til boligselskaper og profesjonelle eiendomsforvaltere. Firma har lang erfaring med rammeavtaler.

Serviceavtaler for borettslag og sameie

Vi tilbyr service avtaler direkte til boligselskaper og profesjonelle eiendomsforvaltere. Avtalen sikrer boligselskap kontinuitet og forutsigbart vedlikehold av bygningsmassen.

Omfanget på avtalen og tjenester tilpasses hvert enkelt borettslaget/sameiets. Vi tilbyr alle ønskede tjenester i våre avtaler.

Rammeavtaler med Bærum og Oslobygg KF

Vi har lang erfaring med rammeavtale. I dag har Oslo Entreprenørbedrift rammeavtaler med Bærum kommune og Oslobygg KF med en varighet på 4 år (2+1+1) fra oppstart. Arbeidet innebærer ansvar for bygg og vedlikehold av kommunenes eiendommer. På en fordelt portefølje.

Firma har dedikerte arbeidsgrupper som har spesialisert seg for disse tjenestene. Vi tilbyr alle fagområder i våre service- og rammeavtaler.

Kommune og stat stiller høye krav til sine samarbeidsparter og leverandører. Kravene gjelder solid økonomi, faste kompetente medarbeidere, lærlinger, gjennomføringsevne og HMS kvalitet for å nevne noe. Oslo Entreprenørbedrift legger all sin yrkesstolthet og ekspertise i å oppfylle disse kravene hver dag.

Noen av våre faste kunder

  • Det Norske Nobelinstitutt
  • Oslobygg KF
  • Bærum Kommune
  • Oppsal Terrasse BRL
  • Lindebergskogen BRL

Totalentreprenør – ansvar for hele prosjektet fra start til slutt

Oslo Entreprenørbedrift AS er en totalentreprenør i Oslo. Med en god og bred byggeteknisk kompetanse utfører vi de fleste oppgaver innen byggfaget. Vi er en mesterbedrift innen nybygg, rehabilitering av borrettslag/sameie og offentlig anskaffelse primært i Oslo og omegn.

Kvalitet og leveransepresisjon er noe vi etterstreber i hvert prosjekt. Vårt mål er å levere i henhold til alle involvertes forventninger. For å oppnå dette har vi fokus på prosjektstyring, tett samarbeid med våre samarbeidspartnere, god dialog med alle involverte parter og setter sammen team med kompetente serviceinnstilte håndverkere med god byggeskikk.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Ta kontakt med våre spesialister

Jeppe Karusbakken
Jeppe Karusbakken
Avdelingsleder service- og rammeavtaler / Prosjektleder
Thomas Jacobsen
Thomas Jacobsen
Daglig leder / Byggmester

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52