Er du vår nye medarbeider, se våre ledige stillinger?

Stadig økende oppdragsmengde gjør at vi ser etter kunnskapsrike og motiverte medarbeidere, som vil bidra med arbeidsinnsats og sosialt engasjement. Som ansatt i Oslo Entreprenørbedrift AS (OSEB) blir du del av en spennende bedrift og et sterkt fagmiljø.

Kvalitet og kompetanse er noe vi vektlegger i alle jobber som utføres, derfor verdsetter vi svennebrev. Lang og bred erfaring kan kompenserer for svennebrev. Lærlinger er også velkomne til å søke.

For å se våre ledige stillinger, logg deg inn og registrer deg i vår rekrutteringsportal eller finn.no. Alle søkere blir behandlet konfidensielt.
Vi ser frem til å høre fra deg!

Lærlingbedrift i tømrerfaget

Oslo Entreprenørbedrift er stolt av å være en lærlingbedrift i tømrerfaget. Vi er engasjert i aktiv rekruttering til bransjen og har mange års erfaring med å utdanne lærlinger. Våre lærlinger får en grundig opplæring i tett samarbeid med opplæringskontoret for tømrerfaget.

Arbeidsoppgavene innen nybygg og rehabilitering er veldig varierende. Dette gir store muligheter for faglig utvikling. Flere av våre tømrere begynte som lærlinger og er i dag en del av vår håndverkstyrke.

Arbeidsoppgavene i nybygg og rehabilitering varierer betydelig, og dette gir deg som lærling store muligheter for faglig utvikling. Mange av våre erfarne tømrere startet faktisk som lærlinger hos oss og er i dag en verdifull del av vårt dyktige håndverksteam.

Hvis du er interessert i å starte din karriere som lærling og ønsker å utforske karrieremulighetene hos oss, ta gjerne kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg og tilby deg en lærerik og givende opplevelse i byggebransjen.

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52