Er du vår nye medarbeider?

Stadig økende oppdragsmengde gjør at vi ser etter kunnskapsrike og motiverte medarbeidere, som vil bidra med arbeidsinnsats og sosialt engasjement. Som ansatt i Oslo Entreprenørbedrift AS (OSEB) blir du del av en spennende bedrift og et sterkt fagmiljø.

Kvalitet og kompetanse er noe vi vektlegger i alle jobber som utføres, derfor verdsetter vi svennebrev. Lang og bred erfaring kan kompenserer for svennebrev. Lærlinger er også velkomne til å søke. Se våre ledige stillinger.

Lærlingbedrift i tømrerfaget

OSEB er en lærlingbedrift i tømrerfaget. Vi jobber aktivt med å rekruttere til bransjen og har utdannet lærlinger i flere år. Utdannelsen skjer i tett samarbeid med opplæringskontoret for tømrerfaget.

Arbeidsoppgavene innen nybygg og rehabilitering er veldig varierende, som gir store muligheter for faglig utvikling. Flere av våre tømrere begynte som lærlinger og er i dag en del av vår håndverkstyrke.

Se ledige stillinger i vår rekrutteringsportal

For å se våre ledige stillinger, logg deg inn og registrer deg i vår rekrutteringsportal. Alle søkere blir behandlet konfidensielt. Vi ser frem til å høre fra deg!

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52