Nybygg, Totalentreprenør 2021

7 eneboliger og en tomannsbolig i Ekkodalen

Ekkoveien

I Ekkodalen på Slependen har vi bygd syv moderne eneboliger og en tomannsbolig. Gjennomtenkte løsninger er integrert i hvert aspekt av bygningene, fra rominndeling til materialvalg, med fokus på å møte dagens behov for komfort og funksjonalitet.

Prosjektdetaljer

Arkitekttegning fra Wood Arkitekter. Oversiktsbilde over området.

Prosjektbeskrivelse

Eiendommen er ligger i enden av en liten blindvei uten gjennomgangstrafikk. Boligene er plassert med tanke på å frigjøre mest mulig solrike utearealer med god kontakt mellom ute og inne.

Boligene har svært god og gjennomtenkte planløsninger. Det er en helhetlig og god flyt i de materialene og løsningene som finnes i boligene. Det er klimavegger med ventilerende fasade iht. TEK 17. Ytterkledning er dobbelt falset delvis stående og delvis liggende gran kledning. Boligene er malt med ett strøk beis. Luftet tak iht. TEK 17 tekket med 1-lags sort takpapp.

Eneboligene har utgang til terrasse fra kjøkken og fra stue i 2. etg.

Vinduene er varierende i utforming, størrelse og plassering i tak og på vegg. Gode lysforhold gir de ulike rommene en god romfølelse, som forsterkes av god takhøyde, særskilt i øverste etasje med høyde opp mot 4,7 meter. Dører og vinduer er i tre med energiglass i henhold til forskriftskrav og er malt hos fabrikk.

Alle innvendig vegger, med unntak av bad, er gipset og malt. Rørføringer er skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i gang, bad og over kjøkkenskap. På teknisk rom er tekniske rørføringer synlig.

Eneboligene på over tre plan har svært gode og gjennomtenkte planløsning som inneholder:
U.etg.: Entre/hall, trapperom, vaskerom, stue, baderom, bod og teknisk rom
2. etg.: Trapperom, stue og spisestue med gass-peis, kjøkken, bod og toalettrom.
3. etg.: Trapperom, 4 soverom, baderom, stue

Hver bolig har integrert carport med plass til 2 biler.

enebolig i tre. vinter.
detaljer fra fasade til et nybygg i tre. store vindusflater.

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52