Rehabilitering av næringsbygg

Oslo Entreprenørbedrift AS er spesialister på rehabilitering og oppgradering av næringsbygg. Vi skreddersyr løsninger for eiere og eiendomsforvaltere som ønsker å modernisere, energieffektivisere og optimalisere sine eiendommer. Vårt fokus er å tilpasse næringsbygg til moderne brukerbehov, redusere energiforbruket og sikre at byggene oppfyller EUs krav til bærekraft.

Bærekraft og energibesparelse i fokus

Ved å oppgradere og rehabilitere næringsbygg kan du redusere energiforbruket og oppnå en mer bærekraftig drift. Dette gir også økt attraktivitet for både nåværende og fremtidige leietakere. Med stadig høyere krav til energieffektivitet og miljøansvar, er det avgjørende å holde byggene konkurransedyktige i markedet.

Tett bygg – En forutsetning for effektiv drift

En av utfordringene for eiere og leietakere i eldre næringsbygg er uforutsigbare driftskostnader. Ofte er dette forårsaket av energitap gjennom dårlig isolasjon, utette vinduer, lekkasjer i taket og luftlekkasjer i fasaden. Uten et tett bygg vil selv de mest moderne ventilasjons- og klimaanlegg ha begrenset effekt. Et tett bygg er derfor en avgjørende faktor for å redusere energitap og sikre stabilitet i driftskostnadene.

«Det skjer noe positivt når disse næringsbyggene fornyes. Vi får fornøyde leietakere og naboer, samtidig som området nyter godt av et attraktivt bygg».

Øyvind Rønningen, Inference AS
etterisolering av næringsbygg

I følge NVE står næringsbygg for opptil 70 % av potensialet for energieffektivisering i bygningsmassen. Rehabilitering av disse byggene kan spare 9 TWh, tilsvarende 25 % av dagens energiforbruk, og gir store muligheter for kostnadsbesparelser og mer miljøvennlig drift.

Kompetanse og kvalitet

Oslo Entreprenørbedrift AS tilbyr kostnadseffektive og bærekraftige løsninger for energirehabilitering. Vi oppgraderer isolasjon, ventilasjon, vinduer, tak og fasader i henhold til TEK17-kravene, noe som gir betydelige energibesparelser og gjør næringsbygg mer attraktive for leietakere.

Vi gjennomfører tilstandsanalyser og utvikler realistiske budsjetter i tett samarbeid med våre kunder. God planlegging i en tidlig fase kan gi store besparelser og optimale løsninger. Vår erfarne prosjektledere sørger for at prosjektene holder seg innenfor rammene og unngår uforutsette kostnader.

Våre håndverkere har solid erfaring innen rehabilitering, og med et nettverk av pålitelige underentreprenører sikrer vi kvalitet i alle faser. Vi tilbyr garantier på både arbeid og materialer, inkludert lange produkt garantier på vinduer og fasader.

Søk støtte for ditt rehabiliteringsprosjekt

Enova gir støtte til forbedring av energitilstand i yrkesbygg med inntil 30%, max 10 millioner. Egne kriterier fra ENOVA gjelder. Oslo Entreprenørbedrift kan levere kvalitet som oppfyller kravene for støtte fra ENOVA. Det må avtales før prising og gjennomføring hvilke krav som skal oppfylles.

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52