Nybygg 2023

Enebolig på Haslum

Kirkeveien 112

På Haslum i Bærum har Oslo Entreprenørbedrift bygd en stor enebolig med tilhørende frittstående dobbeltgarasje. Huset ble bygd før salg på utfordrende, skrått terreng med begrenset tilkomst, med vekt på komfort og funksjonalitet. Nybygget ble utviklet i samarbeid med byggherren, med smarte løsninger og rett materialvalg.

foto: isnitt AS, Juliane Jensen
Nybygget er plassert på eiendommen i enden av en liten blindvei, uten gjennomgangstrafikk.
Foto: Isnitt AS, Juliane Jensen

Prosjektdetaljer

Prosjektbeskrivelse

Nybygget er plassert i skrånende terreng med tanke på å frigjøre mest mulig solrike utearealer, med god kontakt mellom ute og inne. Boligen har utgang til solfylte terrasser fra stue og kjøkken i 2 etasje, fra TV stue i 1. etg, samt fra praktikantdel i underetasjen.

Det er en helhetlig og god flyt i de påkostede materialene og løsningene som finnes i boligen. Klimaveggene med ventilerende fasade følger TEK 17-standard. Ytterkledningen består av dobbelt falset stående gran, malt med grunning og ett strøk beis. Taket, i tråd med TEK 17, er luftet og tekket med 1-lags sort takpapp.

Dører og vinduer i eneboligen er laget av tre og utstyrt med energiglass i samsvar med forskriftskrav, og er profesjonelt malt på fabrikk. Boligens vinduer varierer i utforming, størrelse og plassering både i taket og på veggene. Rommene har gode lysforhold, og takhøyden, spesielt i øverste etasje, skaper en romslig følelse med en imponerende høyde opp mot 4,5 meter

Alle innvendig vegger, med unntak av bad, er gipset og malt. Rørføringer er skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i gang, bad og over kjøkkenskap. På teknisk rom er tekniske rørføringer synlig.

Eneboligens planløsning

Eneboligene, på tre plan, har svært gode og gjennomtenkte planløsninger. Øvre etasje, hvor dagligstue, kjøkken og sentrale bruksområder befinner seg, gir rikelig naturlig lysinnslipp.

  • U.etg.: Kjellerstue, trapperom, vaskerom, bod, samt egen mulighet for praktikantdel med baderom, soverom og stue /kjøkke
  • 1.etg.: Trapperom, TV stue, 3 soverom, 1 stort bad, Master bedrom med tilhørende Walk-in closet og eget bad
  • 2.etg.: Trapperom, 4 soverom, baderom, stue
  • 3.etg: Full takhøyde med skråtak, Inngangsparti med WC, Kjøkken, Stor stue med 3 soner, stor foldedør, Garderobe/kontor, Gasspeis intregrert i trapp
  • Garasje: Stor dobbeltgarasje med stor integrert bod i underetasjen

Foto: Isnitt AS, Juliane Jensen

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52