Rehabilitering 2021

Totalrenovering av leilighet på Majorstuen

SORGENFRIGATA, OSLO

En privat leilighet gjennomgikk en omfattende totalrenovering for å tilpasse seg dagens standard. Samt og skape et mer attraktivt og behagelig bomiljø for beboerne. Tidligere bar den tydelige tegn på minimalt vedlikehold, men etter grundig renovering ble den forvandlet til en moderne og funksjonell bolig.

I begynnelsen av prosjektet ble det implementert en ny planløsning. Rommene ble omstrukturert for å gi plass til et betydelig større og mer funksjonelt kjøkken, samt et romsligere bad. Oslo Entreprenørbedrift hadde ansvar for både prosjektledelse og tømrerarbeid.

Prosjekt beskrivelse- innvendig totalrenovering

Mer romslig kjøkke: Flyttingen av kjøkkenet til et større rom, tidligere brukt som stue på den motsatte siden av leiligheten. Nytt kjøkken ble montert.

Baderom: Badet gjennomgikk en betydelig utvidelse på hele 100%. Et tidligere bad og et rom ble kombinert til ett stort bad med moderne fasiliteter med dagens standarder og behov.

Oppgradering av alle flater: For å sikre jevne og stabile gulvflater, ble alle gulv avrettet. Varmefolie ble installert for komfort i hele leiligheten. Samtidig gjennomgikk alle overflater en nøye renovering, bortsett fra taket som ble beholdt med ru panel. Dette inkluderte rivning av gamle overflater og en omfattende oppgradering for å gi leiligheten et friskt og moderne utseende.

Under rehabilitering- og før bilder av leiligheten

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52