Service- og rammeavtaler 2023

Innvendig rehabilitering av ÅS barnehage avdeling Vestre Jong

Lars Jongs vei 52, 1341 Slependen

Vi har nylig fullført en omfattende innvendig rehabilitering av Ås barnehage avdeling Vestre Jong for Bærum kommune. Prosjektet omfattet ulike oppgraderinger og endringer, som nå vil gi barnehagen et moderne og funksjonelt miljø som imøtekommer dagens standarder og behov.

Prosjektbeskrivelse – innvendig rehabilitering

Rehabiliteringsarbeidet er en del av rammeavtalen inngått med Bærum kommune.

I barnehagen er det lagt varmekabler med smart styring for å sikre optimal temperaturstyring i alle deler av barnehagen. Gulvet er avrettet med nytt belegg.

5 nye moderne kjøkken er montert. Bad og våtrom har blitt betydelig forbedret med installasjon av baderomspanel, nye sisterner og servanter. Mindre ombygninger har blitt utført for å tilpasse lokalene til dagens driftsbehov, mens nye garderobeløsninger og inventar er levert og montert for å organisere og optimalisere plassen.

For å oppfylle dagens akustikkkrav har vi installert lydabsorberende materiale og gjennomført mindre ombygninger. Taket har blitt re-tekket med ett lag asfalt papp, sikrende langvarig beskyttelse mot vær og vind.

Alle veggflater har blitt nøye sparklet og malt i nye moderne farger. Videre har vi forbedret sikkerheten, energieffektiviteten og estetikken ved å bytte ut både ytterdører, innerdører og skyvedører.

Før bilder av Ås barnehage