Service- og rammeavtaler 2023

Nadderudskogen barnehage

ØYGARDVEIEN 49, 1357 BEKKESTUA

Vi har nylig fullført en omfattende innvendig rehabilitering av Nadderudskogen barnehage avdeling Nadderud for Bærum kommune. Prosjektet omfattet ulike oppgraderinger og endringer, som nå vil gi barnehagen et moderne og funksjonelt miljø som imøtekommer dagens standarder og behov.

Prosjektbeskrivelse – innvendig rehabilitering

Varmekabler med smart styring er blitt installert i underetasjen, og gulvet er nøye avrettet med nye belegg for å sikre en behagelig og energieffektiv oppvarming. I første etasje er det også lagt nytt belegg.

En betydelig oppgradering av belysningen, der gamle lys er byttet ut med nye armaturer og styringer. Denne oppgraderingen inkluderte også installasjon av styringssystemer for å tilpasse belysningen etter behov og energieffektivitet.

Kjøkkenområdene har blitt fornyet med montering av fem helt nye kjøkken, som nå gir barnehagen bedre muligheter for matlaging og servering av måltider. Bad og våtrom har gjennomgått en omfattende oppgradering, med installasjon av baderomspanel, nye sisterner og servanter.

Mindre ombygninger har blitt gjennomført for å tilrettelegge for dagens driftsbehov, og nye garderobeløsninger og inventar er blitt levert og montert for å optimalisere plassutnyttelsen. Brannlys og ledelys er installert for å gi økt trygghet og veiledning ved eventuelle nødsituasjoner.

For å forbedre akustikken har vi implementert lydabsorberende materiell og gjennomført mindre ombygninger for å oppfylle dagens akustiske krav. Dette bidrar til bedre innemiljø og økt trivsel blant både barn og ansatte.

Vinduer er blitt byttet ut, og solavskjerminger er montert på syd og øst fasaden for å regulere inngående lys og skape et mer behagelig inneklima. Samtlige innerdører og to ytterdører er også skiftet ut, og alle veggflater er blitt hel sparklet og malt i nye moderne farger, noe som gir barnehagen et friskt og oppdatert uttrykk.

Før bilder av Nadderudskogen barnehage

LURER DU PÅ NOE?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 52